Minder zweven.
Meer manifesteren.

Wil je met beide benen op de grond sky high gaan met je bedrijf?
Ondernemen vanuit ontspanning, maar wel fel groene cijfers halen?

Deze video’s helpen je daarbij.

Productfunnel: de weg naar meer klanten

In deze video leg ik uit hoe je een eenvoudige productfunnel maakt en hoe je deze toepast in jouw bedrijf. Op weg naar een helder aanbod wat werkt als een magneet voor je klanten. Check 'm nu.
Bekijk de video

Ontdek het grote succes van bewust ondernemerschap

Wat is het succes van ondernemerschap? Ik werk zeven jaar als bewuste ondernemer en dat maakt die vraag groot, en tegelijk zo eenvoudig. Het antwoord maakt me verdrietig. Ontdek het grote geheim in deze video.
Bekijk de video

Investeer om je doelgroep te activeren

Soms moet je in de buidel tasten en de juiste keuze maken om je doelgroep te activeren. Hoe dat werkt leer je in deze video.
Bekijk de video

Vastzitten in je kindpijn blokkeert je groei als ondernemer

Als je continu handelt vanuit je innerlijk kind groei je niet door. Het is tijd om hier helderheid op te krijgen en volwassen keuzes te maken. In deze video leer je hoe dat werkt.
Bekijk de video

Mijn grootste ondernemersles

In deze video vertel ik dé tool die zorgt voor mijn dagelijkse shot rust en vertrouwen. Wanneer je graag vanuit flow werkt kan ik niet uitsluiten dat de les mogelijk in je allergie zit – en dus giga veel waarde heeft! Check 'm snel.
Bekijk de video

Sales: Hoe het ook leuk kan zijn

Sales, veel bewuste ondernemers hebben er een heken aan. Het woord alleen al doet je haren overeind staan. Heel welkom natuurlijk, en erg onnodig. Wanneer je iets verkoopt, geef je iets. Je geeft de ander namelijk de mogelijkheid om jouw grootste gave te ervaren. Hoe je deze shift in mindset kunt maken, leer je in de video.
Bekijk de video

Doe dit om vooruit te komen met je bedrijf

Soms is het goed om vast te houden aan je plan, ook als je hoofd vol zit met nieuwe ideeën en de verleiding groot is. Leer hoe je nieuwe ideeën een plek kunt geven, én je focus houdt op je groeistrategie.
Bekijk de video

Regel je cijfers en financiën

Je financiën zijn het skelet van je bedrijf. Niet op orde, dan stort de boel in als een kaartenhuis en kun je geen juiste besluiten nemen. Bekijk de video en ontdek hoe ik mijn financiën inzichtelijk breng en hoe deze de basis vormen voor een stevige, winstgevende strategie.
Bekijk de video

Dit moet elke ondernemer weten

Lang was ik de ondernemende kip zonder kop. Ik deed veel, maar wist niet goed waar de acties impact op hadden. Ik kreeg veel gedaan, maar de cijfers werden niet groener. De oplossing; een heldere strategie, met de juiste prioriteiten en acties. Hoe je dat realiseert, dat leer je in de video.
Bekijk de video

Uitbesteden en investeren

Veel ondernemers doen alles zelf, want dat kost het minste. Slecht idee. Want je doet wat je frustreert en het kost veel tijd kost. Bovendien lever je in op de kwaliteit van je aanbod. Het kan anders! Hoe? Dat leer je in de video. Kijk 'm nu.
Bekijk de video

Structuur in agenda

Wil je meer tijd overhouden, rust in je hoofd en focus in je werk. Begin met het goed managen van je agenda! Check de video en ontdek hoe. Het zal je verbazen hoe een aantal eenvoudige aanpassingen voor een zee aan rust in je hoofd zullen zorgen.
Bekijk de video

Knopen doorhakken

In deze video geef ik je 3 gouden tips om daadkrachtiger knopen door te hakken. Hierdoor blijf je minder in perfectionisme en besluiteloosheid hangen. Het resultaat; meer headspace, tijd en energie voor nieuwe projecten en jouw vuur. Bekijk nu de video en leer hoe je wikken en wegen transformeert in besluitvaardigheid.
Bekijk de video

Van inspiratie naar actie?

Ontdek nu wat jou als ondernemer tegenhoudt om sky high te gaan met je bedrijf. Klik op de link hieronder en doe de gratis Conscious Company Scorecard. Het kost je slechts 5 minuten.