Groeien op jouw manier

Verdiepend 1-op-1 traject voor bewuste coaches, therapeuten en lichaamswerkers die verlangen naar meer klanten terwijl ze trouw blijven aan hun hart.

In zes maanden staat het fundament van jouw bedrijf als een huis, en heb je een groeistrategie die zorgt voor meer klanten en duurzame winst.

Duurzaam

Naast het bouwen van het fundament voor een winstgevend bedrijf implementeren we een magische groeiformule. Hierdoor groei je ook na het traject door, in een tempo wat bij jou past.

Daadkracht

Geen stoffige theorie en langdradige sessies, maar direct actie en resultaat. Met een concreet stappenplan breng je de groei van jouw bedrijf inzichtelijk en tot leven.

Diepgang

1-op-1 begeleiding, waardoor er naast de groei van je bedrijf ook ruimte is voor je persoonlijke succes en uitdagingen.

Ondernemen vermoeiend?

Je bent gepassioneerd over je werk en helpt mensen om te groeien en helen. Wat jij doet is wat de wereld nodig heeft. Ondertussen vind je het uitdagend om de juist keuzes te maken, prioriteiten te stellen en discipline te tonen.

Je weet in grote lijn waar je heen wilt, maar wanneer moet je welke stap zetten? Door het ontbreken van strategie en structuur stagneert de groei van je bedrijf. Dit frustreert en maakt je soms moedeloos. Je staat open voor hulp, maar voelt weerstand tegen belachelijk dure of onpersoonlijke onlineprogramma’s. En terecht!

De potentie van jou en jouw werk is groot, maar hoe kom jij tot ongekende hoogte?

Ondernemerschap en marketing zijn niet je favoriete vakken. Liever begeleid jij mensen naar hun hart, of zet je een mooi verbindend event neer. Dat is jouw ‘genius zone’. Daar mag jouw tijd en energie naartoe.

Ik heb een waterdicht plan voor je gemaakt waar je gericht kan groeien met je bedrijf, zodat je tijd en energie overhoudt voor wat je het liefst doet.

Build Your Business is mijn antwoord op het aanbod van dure en onpersoonlijke programma’s, waar je door de bomen het bos niet meer ziet. De magie? Groeien met je bedrijf, terwijl je trouw blijft aan je hart. Jij brengt je hart, vuur en passie, ik het groeiplan en de strategie. 

Dit is precies waar ik je tijdens het Conscious Business Traject bij help.

Pieter 40

Na onze verdiepende 1-op-1 samenwerking heb jij:

  • Kraakhelder wie jouw doelgroep en kernklant zijn. Werk met mensen die klaar zijn voor jou en je magie.

  • Een kraakhelder en toekomstbestendig productaanbod. Dat betekent soms strepen en afscheid nemen.

  • Een marketingstrategie als verlengstuk van jouw persoonlijkheid. Geen trucjes die niet voor je kloppen.

  • Je financiën kraakhelder in kaart. Jouw weg naar meer winst.

  • Een groeistrategie op 1A4’tje. Richting, routine en structuur die zorgen voor rust.

  • Een stevig bedrijfsfundament wat in lijn ligt met jouw hart en zielsmissie.

De bijvangst; meer rust in je hoofd, zin in je dag, geld op de bank. Lekker toch?

Ons fundament

Build Your Business is een intensief 1-op-1 groeitraject voor bewuste ondernemers die met beide benen op de grond sky high willen gaan.

Het traject bestaat uit verdiepende sessies die ervoor zorgen dat het fundament én de groeistrategie voor je bedrijf staan als een huis, aangevuld met de beste lessen in korte, bondige video's.

Wij combineren het beste uit twee werelden; eenvoudige hands-on templates voor ritme en routine, én persoonlijke verdieping voor groei die bij jou past.

Pieter 61

Dit gaat je helpen om een gezond en groeiend bedrijf neer te zetten:

1-op-1 begeleiding

10 uur aan 1-op-1 begeleiding. Verdeeld over 7 kernachtige fysieke of videocall sessies van 1,5 uur. Persoonlijk en afgestemd op jouw unieke gave.

Werkboek

Een interactief en overzichtelijk werkboek, zodat jij het bouwen van jouw fundament kunt documenteren.

Templates

Een handvol eenvoudige werksheets en voorbeelden. Van social media content tot website teksten. Van sales berichten tot advertenties.

Lessen

De grootste lessen uit mijn 10 jaar bewust ondernemerschap en marketing- en saleslessen uit mijn corporate carrière.

‘Een doelstelling waaraan geen routine is gekoppeld, is een wens. Een routine waaraan geen doelstelling is gekoppeld, is doelloos ’.

Fundament & groeistrategie

Als je het traject hebt doorlopen staat het fundament van je bedrijf, én heb je een groeistrategie die bij je past. Dit zorgt voor rust, duurzame winst en plezier in ondernemen. Vanuit eigenheid zullen jij en je bedrijf een magneet zijn voor de mensen met wie jij wilt werken. Dit wordt de route:

  • Fundament: Helder maken voor wie jij er bent en wat je hen aanbiedt. Ga doen wat je het liefst doet en werken met wie je het liefst werkt.

  • De wereld in: Je aanbod zichtbaar op een manier die bij jou past. Daadkrachtig maken we keuzes in jouw kanalen.

  • Duurzame groei: Een groeiplan op 1 A4’tje. Ritme, structuur en regelmaat, maar ook tijd voor rust en integratie.

Stel je voor dat...

Je het fundament voor een winstgevend bedrijf hebt staan. Zodat je energie kan gaan naar het verrijken van je aanbod en het verdiepen van de contacten met de mensen waar je zo graag mee werkt.

Je een stevige groeistrategie hebt staan die bij jou past. Waardoor je meer tijd over hebt en minder kopzorgen hebt. Terwijl je jezelf recht in de spiegel kan blijven aankijken.

En je meer winst maakt omdat je strategie klopt, wat zorgt voor vertrouwen, ontspanning en ondernemerszin.

Dit is wat er gebeurt wanneer we gericht samenwerken tijdens Build Your Business, een intensief 1-op-1 groeitraject voor bewuste ondernemers.

Ben jij klaar voor duurzame groei? Plan dan nu een gratis en vrijblijvende intake:

Kim Berghout
Zonder dan ik iets hoef te veranderen aan mijn manier van business runnen (met enthousiasme en passie!), laat Pieter me zien hoe ik met kleine toevoegingen een plan kan schrijven, doelen kan nastreven en evalueren op resultaat. Zodoende heeft Build Your Business me ontzettend geholpen om meer grip te krijgen op mijn bedrijf, op een manier die voor mij werkt."

- Kim Berghout (Healing Movements)

Mijn reis als bewust ondernemer

Mogelijk ken je me als initiatiefnemer van Mannenkracht, of heb je ooit een Just Breathe ademretreat bij me gevolgd. Of heb je mijn boek ‘Het is tijd man!’ gelezen. En mogelijk ken je me ook niet. Hoe dan ook…

…Mijn naam is Pieter en ik ben sinds 2014 fulltime ondernemer en investeerder. Mijn missie is dat persoonlijke ontwikkeling en innerlijk werk toegankelijk zijn voor iedereen. Los van inkomen, gender, leeftijd, geloofsovertuiging en etnische achtergrond. Jij draagt bij aan die missie, en daarom wil ik dat jouw bedrijf vleugels krijgt.

Om dit te realiseren werk ik gepassioneerd en succesvol aan meerdere bedrijven en projecten, en ben ik actief bezig met het generen van een passief inkomen.

Mijn grootste blokkade werd door een astroloog in 2021 haarscherp blood gelegd; manifestatieangst. Ik neem het mee onder mijn arm terwijl ik doorga met het verrijken van de wereld, vanuit kracht en verbinding.

Waar je me ’s nachts voor wakker kan maken (geen grap). Een goed idee, een witte muur en een stapel post-its. Voeg een goede routine en structuur toe en je hebt de magie om jouw bedrijf te laten groeien.

Mijn reis als bewust ondernemer

Mogelijk ken je me als initiatiefnemer van Mannenkracht, of heb je ooit een Just Breathe ademretreat bij me gevolgd. Of heb je mijn boek ‘Het is tijd man!’ gelezen. En mogelijk ken je me ook niet. Hoe dan ook…

…Mijn naam is Pieter en ik ben sinds 2014 fulltime ondernemer en investeerder. Mijn missie is dat persoonlijke ontwikkeling en innerlijkwerk toegankelijk zijn voor iedereen. Los van inkomen, gender, leeftijd, geloofsovertuiging en etnische achtergrond. En daarom wil ik dat jouw bedrijf vleugels krijgt.

Om dit te realiseren werk ik gepassioneerd en succesvol aan meerdere bedrijven en projecten, en ben ik actief bezig met het generen van een passief inkomen.

Mijn grootste blokkade werd door een astroloog in 2021 haarscherp blood gelegd; manifestatieangst. Ik neem het mee onder mijn arm terwijl ik doorga met het verrijken van de wereld, vanuit kracht en verbinding.

Waar je me ’s nachts voor wakker kan maken (geen grap). Een goed idee, een witte muur en een stapel post-its. Voeg een goede routine en structuur toe en je hebt de magie om jouw bedrijf te laten groeien.

‘Het verschil wordt niet gemaakt door harder te werken, maar door slimmer te werken’

Praktisch

Duur:
6 - 9 maanden: afhankelijk van jouw tempo. We werken aan duurzame, realistische groei. Geen quick fixes.

Dit krijg je wanneer je JA zegt:

- Intake: heldere richting en doelstellingen;
- 1-op-1 Deep Dive sessies van ca. 90 minuten – video bellen of live;
- Een overzichtelijk ondernemingsplan én marketingplan;
- Een interactief en overzichtelijk werkboek: de blauwdruk van jouw business;
- Een handvol eenvoudige werksheets en voorbeelden. Je hoeft het niet allemaal zelf te bedenken.

Het resultaat:
Het fundament van jouw business staat als een huis, én je hebt een strategie voor duurzame groei. Het resultaat: rust, ruimte, zelfvertrouwen én meer winst.

Veelgestelde vragen

Build Your Business is een 1 op 1 coachtraject waarin we samen het fundament van je bedrijf neerzetten. Daarnaast ontwikkelen we een strategie voor duurzame groei die je in de toekomst zelfstandig kunt toepassen. Het doel; meer omzet en winst, en ondernemen vanuit meer ontspanning op een manier die bij jou past.

Je hoort me deze termen geregeld gebruiken. Ik bedoel hiermee ondernemers die niet enkel veel geld willen verdienen, maar met hun werk bij willen dragen aan de heling van mens, dier en moeder aarde. Veelal werk ik met healers, coaches, therapeuten en event organisatoren. Denk hierbij aan ecstatic dance, conscious festivals, holistisch masseurs, tantrika’s en yoga docenten. Maar een producent van duurzame yogamatten is net zo goed een bewuste ondernemer.

Zeker. Ik zie veel ondernemers die al jaren bezig zijn maar geregeld ploeteren omdat ze geen stevig fundament hebben gebouwd. Er zit weinig strategie en structuur in hun bedrijfsvoering. Build Your Business had dan ook makkelijk ‘Rebuild Your Business’ kunnen heten. Als jij op zoek bent naar meer ritme, focus en richting in je bedrijf ben je meer dan welkom.

Na de intake bepalen we samen wanneer jouw ideale startmoment is. Ook bepalen we samen hoeveel weken je tussen de sessies hebt. Mijn visie; genoeg tijd voor integratie, en niet te veel tijd zodat het traject niet onder het stof komt te liggen. We willen de groeiflow erin houden.

Sessies duren 1,5 uur en een voorbereidingstijd van 3-4 uur per sessie. Het is belangrijk dat je deze tijd reserveert om het maximale uit het traject te halen. Dat is wat ik je gun. Tijdens het traject bepalen we hoeveel sessies je nodig hebt om jouw doelen te behalen.

De modules zijn ingericht op ondernemers met een omzet van maximaal € 100.000 per jaar.

We willen resultaat, dus werken diep. Je gaat gemiddeld 8 - 10 sessies van 1,5 uur ervaren. Tussen de sessies door zul je gemiddeld 3 uur met je huiswerk bezig zijn. Tijdens het traject krijg je een hoop nieuwe inzichten die je wilt uitwerken, zoals manieren om klanten te benaderen of nieuwe producten ontwikkelen, daar heb je eigen tijd voor in te ruimen.

Niet elke beginnend ondernemer beschikt over voldoende liquide middelen. Ik vind het belangrijk dat jouw werk de wereld in kan. Om die reden kunnen we het hebben over betaaltermijnen. Plan gerust de intake in en breng het onderwerp in.

Zeker. De modules zijn zo opgezet dat ik je mee kan nemen vanuit de basis. Hoewel welkom, verwacht ik geen enkele financiële of commerciele kennis van je. Wees welkom.

Jahoor, maar enkel als je van plan bent om op korte termijn te gaan ondernemen. Wat ik in dit traject aanbiedt is namelijk speciaal voor ondernemers.

Ik wil je uiteraard maximaal helpen. Neem per mail of WhatsApp contact met me op en ik help je met je uitdagingen. Binnen een gezonde geven/nemen balans help ik je met al je uitdagingen.

Are you ready?

Ben jij klaar om je conscious business naar een next level te brengen, en wil je hierin begeleid worden?

Plan een gratis intake (30 minuten) en we halen samen het net op. We kijken waar je nu staat, wat er al ligt en waar je heen wilt. Als we beiden enthousiast zijn en ik ervan overtuigd ben dat ik je ook echt verder kan helpen, gaan we samen van start.