Pieter Schop

Ik wil weten wie jij bent, wat je wilt bereiken en wat je tegenhoudt.

Ik loop op mijn blote voeten door het bos en word gebeld door Marloes. Ik voel haar vuur en enthousiasme voor het vrouwenwerk wat ze aanbiedt. Wanneer ik haar vraag of ze al kan leven van haar passie wordt het stil. Haar stem verzacht en tussen de regels door proef ik frustratie.

Marloes geeft aan bergen inspiratie te hebben, maar het lukt maar niet om dit te vertalen naar een duurzaam en winstgevend model. Ik luister met aandacht, en geef haar een concrete tip hoe ze haar netwerk in kan zetten om haar events meer onder de aandacht te brengen. Deze actie past bij de fase waarin ze nu zit als ondernemer. Marloes blij, ik blij. En zo simpel kan het soms zijn.

Jij wilt groeien als bewuste ondernemer,
ik geef je handvatten.

Waar liggen jouw grootste kansen? Welke ballen kan je makkelijk inkoppen? Waar wil je naartoe en hoe ga je daar komen?

Dit zijn de vragen die mij tot leven brengen. De antwoorden geven jou meer (glutenvrij) brood op de plank. Dat is onze win-win.

Als ondernemerscoach voor bewuste ondernemers zorg ik voor de structuur, focus en richting, terwijl jij trouw blijft aan je hart.

Samen zetten we het fundament voor een winstgevend bedrijf neer. Op een manier die bij jou past. We werken gericht, zodat jij tijd overhoudt voor mantra cirkels, knuffelworkshops en yogalesjes. Of is dat juist je werk?

Ik heb een bachelor en master in Marketing en ben sinds 2014 bewust ondernemer. Ik ben opgeleid mindfulness trainer, ademcoach en eindverantwoordelijk voor de strategie, marketing en sales bij Mannenkracht. Deze ervaring zorgt ervoor dat ik doelgericht werk aan de groei van jouw bedrijf, én kan schakelen naar jouw interne proces.

In die combinatie zit de magie.

Waar kom jij van tot leven?

Mijn naam is Pieter Schop, oprichter van The Conscious Business Tribe. In 2021 kwam ik bij een astroloog. Hij was kraakhelder over mijn zielenthema: manifestatieangst. Terwijl ik in de overtuiging leefde dat ik juist volop aan het manifesteren was.

Een half jaar later zette ik The Conscious Business Tribe op. Het programma voor bewuste, creatieve ondernemers die willen groeien met hun bedrijf én trouw willen blijven aan hun hart. En mijn antwoord op dure business coach trajecten en onpersoonlijke onlineprogramma’s.

Op mijn zesde begon ik mijn eerste onderneming. In de zomer verkocht ik lauwwarme blikjes frisdrank langs de landweg waar ik opgroeide. Toen mijn vader – directeur van een frisdrankfabriek – me vroeg waar ik mijn producten inkocht had ik mijn eerste ondernemersles te pakken.

Na een korte carrière als marketeer in de corporate wereld begon ik in 2014 met ondernemen en in 2020 met investeren. Ik ben het best in mijn rol als bedrijvenbouwer. Maak me ’s nachts wakker met een goed idee, een witte muur en een berg post-its en ik spring mijn bed uit (#nojoke). Een diepe mantra of rauwe hip-hop-plaat op de achtergrond graag.

Na het opzetten van Gezond Gelukkig en Just Breathe! Ademretreats heb ik Mannenkracht en The Conscious Business Tribe het levenslicht gegeven.

Een bedrijf opzetten is één, maar hoe groei je vervolgens door?

Over Ons

Hoe staan jij en je bedrijf ervoor?

Wil jij meer stevigheid voelen als ondernemer? Dat kan door vanuit helderheid de juiste koers te bepalen en keuzes te maken. En daar help ik je bij. Op naar meer omzet, klanten en winst, zodat jij net als ik nog meer bij kan dragen aan de heling van mens, dier en moeder aarde.

Plan een gratis kennismakingsgesprek met me in van 30 minuten en we gaan samen op onderzoek.

Hoe staan jij en je bedrijf ervoor?

Wil jij meer stevigheid voelen als ondernemer? Dat kan door vanuit helderheid de juiste koers te bepalen en keuzes te maken. En daar help ik je bij. Op naar meer omzet, klanten en winst, zodat jij net als ik nog meer bij kan dragen aan de heling van mens, dier en moeder aarde.

Plan een gratis kennismakingsgesprek met me in van 30 minuten en we gaan samen op onderzoek.

Hoe ik je daarbij help

Alles begint met een inventaris van de huidige status-quo. Hoe staan jij en je bedrijf er nu voor? Wat heb je op orde? En wat niet? Waar heb jij aandacht aan te besteden? Heb je je eigen innerlijke huishouding op orde? En ben je wel echt klaar voor succes?

Start nu met de gratis Conscious Company Scorecard en boek direct je eerste resultaat.

‘Empower the conscious entrepreneur.
They will change the universe’