Strategy Deep Dive.

In 60 minuten drie kraakheldere doelstellingen, een analyse van je blokkades, en groeirichting voor jouw conscious business.

Interactief 1-op-1 contact voor bewuste ondernemers die doelgericht en stevig verder willen zweven. Op weg naar haalbare winst en een mooiere wereld.

En dat voor slechts € 25 (excl. BTW)

Zo werken we tijdens de sessie:

To the point

We gaan gericht naar de kern en laten de randvoorwaarden achterwegen. Dit voor een maximaal resultaat.

Inhoudelijk en persoonlijk

Geen lang pitch verhaal, maar een verdiepend 1-op-1 contact om jouw unieke groeiroute inzichtelijk te krijgen.

Focus op resultaat

Jouw drie groeidoelstellingen kraakhelder in beeld. Met twee doelen:

 • Trouw blijven aan je hart.

 • Groei: Meer omzet en winst.

Mis je helderheid en richting?

Je bent hier waarschijnlijk omdat het een uitdaging voor je is om vanuit ontspanning te groeien met je bedrijf. Je maakt veel uren, hebt genoeg creatieve ideeën en voelt toewijding voor je vak. Het ontbreekt aan een strategie die houvast geeft voor structurele groei.

Het is tijd voor meer helderheid en richting, zonder je hart verliezen.

In deze intensieve 1-op-1 sessie bepalen we koers voor jouw bedrijf. Op weg naar een zielsmanifestatie met meer omzet en winst. Want ja, dat kan samen!

De strategie sessie is voor jou wanneer je meer helderheid, richting en winst wilt zonder meer uren te maken. Door niet meer, maar gerichter en slimmer te werken.

Whatsapp Image 2022 07 05 At 3.08.47 Pm
De coaching sessie met Pieter kan ik iedereen aanraden. Met zijn persoonlijke en onbevooroordeelde aandacht was hij voor mij een heldere spiegel. De vragen die hij stelde leidden mij tot de kern en brachten mij verrassende inzichten waarmee ik verder kon. Ik heb daar nog steeds veel aan.

- Minne van Woersem (www.natuur-kracht.nl)

Waarom doe ik wat ik doe?

Alvast een gratis inzicht; praat als ondernemer niet te veel over jezelf. Dus hou ik het kort. Mijn naam is Pieter en ik noem mezelf sinds 2014 bewust ondernemer.

Om drie redenen rommelde ik jaren maar wat aan:

 1. Ik had geen duidelijke strategie en wist niet hoe ik bij mijn bestemming kon komen. Ik rende rond als een kip zonder kop.
 2. Ik vloog van de ene creatieve uitspatting naar de andere. Er was weinig consistentie in de groei van mijn bedrijven.
 3. Ik durfde niet te investeren en had moeite met commitment.

Onder mijn valkuilen zat een grote passie; het creëren van de juiste helderheid, structuur en routine om bedrijven solide te laten groeien. En dat met bewuste, bevlogen ondernemers. Mensen die vanuit hun hart en passie de wereld verrijken. Dat innerlijke vuur heb ik gevolgd en brand als nooit tevoren. Daarom doe ik wat ik doe.

Waarom doe ik wat ik doe?

Alvast een gratis inzicht; praat als ondernemer niet te veel over jezelf. Dus hou ik het kort. Mijn naam is Pieter en ik ben ruim 7 jaar bewust ondernemer. Parallel loop ik met toewijding mijn eigen unieke bewuste pad.

Om 3 redenen rommelde ik als ondernemer jaren maar wat aan:

 1. Ik had geen duidelijke strategie en wist niet hoe ik bij mijn bestemming kon komen. Ik rende rond als een kip zonder kop.
 2. Ik vloog van de ene creatieve uitspanning naar de andere. Er was weinig consistentie in de groei van mijn bedrijven.
 3. Ik durfde niet te investeren en had moeite met commitment.

Onder mijn valkuilen zat een grote passie; het creëren van de juiste helderheid, structuur en routine om bedrijven solide te laten groeien. En dat met bewuste, hart gedragen ondernemers. Mensen die met hun innerlijke vuur en passie de wereld verrijken.

Kortom:

‘Het is mijn missie om bewuste ondernemers financieel en persoonlijk te laten groeien, zonder dat je inlevert op de kwaliteit van je hart .’

Samen

Krijg ik zomaar een gratis gesprek?

Krijg ik zomaar een gratis gesprek? Ja dat klopt. De sessie is een manier om je doelstellingen kraakhelder te krijgen, én om te onderzoeken of ik, jij en jouw bedrijf met elkaar verder willen werken. Daar investeer ik graag in.

De scan is voor jou wanneer je:

 • Een bewuste ondernemer bent. Jij draagt bij aan een betere wereld, en de heling van mens, dier en/of moeder aarde.

 • Een jaaromzet hebt van maximaal € 100.000 ,- Note; geen idee hoeveel je omzet? Dan zit je hier goed 😉

 • Bereid bent je grootste draken aan te kijken, die jouw groei in de weg staan. En ja, dat mag spannend zijn.

 • Weet dat je 100% verantwoordelijk bent voor je eigen succes.

 • Beseft dat goede, gerichte, professionele hulp bijdraagt aan dat succes.

Ik heb 1 sessie met Pieter gedaan en dat heeft mij laten proeven hoe het is om een groot idee dat ik heb meer naar de grond te brengen. Pieter stelt precies de juiste activerende vragen, waardoor ik echt mijn eigen willen en wijsheid kon spreken. Hij heeft het proces van idee naar creatie haarfijn in de smiezen."

- Anke Holties

Anke Holties

Duiken we samen het diepe in?

Je hoeft het niet alleen te doen. Tijdens de Strategy Deep Dive neem ik je stap voor stap mee om jouw unieke route naar een winstgevend bedrijf helder te krijgen.

Prijs: € 25 (excl. BTW) - koopje toch ;)?

Plan nu je sessie in. Ik hoop je snel te zien!